Articole

Invata

Continua sa inveti pentru a continua sa conduci

Care este planul tău de dezvoltare personală?
O întrebare care mi-a fost pusă în urmă cu mai bine de zece ani şi care m-a lăsat fără răspuns, pentru că într-adevăr eu nu aveam nici un plan.
citeste mai departe

Formula esecului

De ce apare esecul sau cum sa esuezi cu succes?

Daca nu esti foarte interesat de cum poti obtine succesul, acest articol te va invata cum sa esuezi cu succes. O sa gasesti mai jos FORMULA ESECULUI! Poate nu toti ne dorim succesul cu tot dinadinsul, poate ne putem multumi doar cu evitarea esecului! citeste mai departe

10 SFATURI Cum să-ti creezi o stare plină de energie? [Foto: Alex Bramwell]

10 SFATURI
Cum să-ti creezi o stare plină de energie?

Te-ai gândit vreodată că starea de spirit influențea- ză ceea ce ești, ceea ce faci și ceea ce ai în acest moment? Starea este cea care îți determină în mod direct nivelul performanței:
citește mai departe

Vremea schimbarii

De ce a venit vremea schimbării?

Se vorbeste din ce in ce mai des de managementul conflictelor, de cum ar trebui sa acordam feed-back in comunicare, de dezvoltare personala, de control, de resuscitarea motivatiilor, toate lucruri pe care ar trebui sa le imbratisam, sa le invatam, pentru a fi
citeste mai departe

Project Manager

Care este rolul tau ca Manager de Proiect intr-o organizatie?

Dacă am încerca să facem un top al celor mai des folosite noţiuni şi concepte în mediile de afaceri, fără îndoială că termenele de Proiect, Management- ul Proiectelor şi Manager de Proiect ar figura în acest top, fiind printre cele mai frecvent întâlnite.
citeste mai departe

Velociped

Rezistența la schimbare
sau ”reinventarea roții”

“Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când
nu schimbi ceva ce faci în fiecare zi.”
(Mike Murdock)

citeste mai departe